360: Weird happenings after latest update

Discussion in 'Console Talk (Public)' started by Windeath, Apr 6, 2009.

  1. Windeath

    Windeath Just Joined

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne
    Ok I updated my X360 to the latest update and as per usual went on smoothly. But after the reboot odd things started happening. My list of achievements under My Xbox is now empty. They're there and if I move over them some will show up whilst others just remain blank. But the most annoying thing I have discovered is with downloading stuff. I grabbed a couple of Credence songs for Lips and the odd thing is that the download bar appears to be malfunctioning. It says download pending, and that's it, it just sits there saying that. But in actual fact it is downloading because a few moments later it says download complete.

    Anyone having any odd things happen?
     
  2. mettleking

    mettleking Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    1,710
    Likes Received:
    108
    Location:
    Oxley Brisbane Qld
    As far as I am aware nothing amiss on my XBox. Still downloading fine and nothing has happened to my Acheivements.
     
  3. Pure Mongrel

    Pure Mongrel Retired Captain

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    3,682
    Likes Received:
    134
    Location:
    Geelong way from Brisbane
    All seems good on my consoles as well. Is it still happening? I was thinking maybe XBOX live was playing up (or going through maintenance) when you were downloading, etc.

    I did lose my friends list once for about a day during a maintenance a couple of months back. (either that or they were all hiding from me ROFLMAO)
     
  4. George

    George Retired Captain

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    1,423
    Likes Received:
    89
    Location:
    Abu Dhabi, UAE
    I seem to be having the same problem with my PS3. I completed CODW@W the otherday and went to my achievements to see how many i needed to get to 100% it and i was on only 15%. As i was not sure if this was correct I checked my Burnout Paradise and it's still on 60% and in game i'm 75%.

    The PS3 also had an update the other week.

    Back to the XBOX thread :)
     
  5. Windeath

    Windeath Just Joined

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne
    Ok X360 is now behaving itself. I redid my profile...whatever the correct term is. All is well.

    BUT....my PS3 since the 2.70 update is another story. Lock ups, reboots and games jamming up mid play. Not happy Jan. :mad:
     
  6. twodogs

    twodogs Getting Started

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    12
    Location:
    brisbane
    ive just had my third rrod its only just over a year old this one sigh
     
  7. George

    George Retired Captain

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    1,423
    Likes Received:
    89
    Location:
    Abu Dhabi, UAE
    You could sell it and buy a............................................No can't say it. I'll leave it for someone else :D

    I wonder what the odds are of 3 in a row :(
     
  8. twodogs

    twodogs Getting Started

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    12
    Location:
    brisbane
    nah no chance ill break that as well
     
  9. Pure Mongrel

    Pure Mongrel Retired Captain

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    3,682
    Likes Received:
    134
    Location:
    Geelong way from Brisbane
    What model of XBOX do you have Jedda? You have been unlucky that's for sure :(
     
  10. twodogs

    twodogs Getting Started

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    12
    Location:
    brisbane
    this one was an arcade just cant win with the bloody thing at least its not as bad as some people on the xbox site on there 5 & 6
     
  11. Nuclar2009

    Nuclar2009 Just Joined

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks to everyone who replied. I tracked the problem down on my
    > development system. At least for Kronolith.
    >> I turned display_errors = On in my php.ini and got the following:
    >> Warning: main(Net/IMAP.php): failed to open stream: No such file or
    > directory in C:\php\pear\Horde\Kolab.php on line 24
    >> Fatal error: main(): Failed opening required 'Net/IMAP.php'
    > (include_path='.;C:\php\pear') in C:\php\pear\Horde\Kolab.php on line
    > 24
    >> Line 24 of Kloab.php is: require_once 'Net/IMAP.php';
    >> So I searched for IMAP.php and the only place it lives is in
    > C:\php\PEAR\Horde\Auth on both my development system and my production
    > system.
    >> To solve the problem I copied imap.php to C:\php\PEAR\Net. But I'm not
    > sure this is the best way to solve the problem.
    >> Further advise appreciated.
     

Share This Page